Evac Chair Luik

Evac Chair maakt veiligheid in Luik mogelijk in geval van nood

Evac+Chair is de evacuatiestoel voor evacuatie van personen in geval van nood, bekend als een vernuftig evacuatie hulpmiddel voor het afdalen via de trap. Gemakkelijke bediening, waardoor één persoon in geval van nood een andere persoon kan evacueren. Ook in Luik biedt Evac Chair International alles om gebouwen te voorzien van hulpmiddelen die een veilige evacuatie mogelijk maken. Ons speciaal getraind personeel maakt voor u in Luik een gebouwen- en risicoanalyse, op grond waarvan zij u optimaal kunnen adviseren. Vraag ons gerust om meer informatie!

[vcex_button url=”https://evacchair.be/informatie-en-bestellen” title=”” align=”center” size=”medium” custom_background=”#dd3333″ custom_hover_background=”#9a0609″ icon_left=”fa fa-file-text-o” icon_right=”fa fa-angle-double-right” border_radius=”5px”]Vrijblijvende offerte aanvragen[/vcex_button]
[vcex_button url=”https://evacchair.be/informatie-en-bestellen/” title=”” align=”center” size=”medium” custom_background=”#dd3333″ custom_hover_background=”#9a0609″ icon_left=”fa fa-shopping-cart” icon_right=”fa fa-angle-double-right” border_radius=”5px”]Direct bestellen[/vcex_button]
[vcex_button url=”https://evacchair.be/informatie-en-bestellen/” title=”” align=”center” size=”medium” custom_background=”#dd3333″ icon_left=”fa fa-comments” icon_right=”fa fa-angle-double-right” border_radius=”5px” custom_hover_background=”#9a0609″]Informatie en advies opvragen[/vcex_button]

Iedere trap wordt een vluchtweg met Evac Chair

In geval van een calamiteit in Luik, zoals een brand, bommelding of sterke rookontwikkeling, moeten trappen een vluchtweg kunnen zijn. Niet alleen voor mensen die zichzelf weten te redden, maar juist ook voor mensen die slecht ter been zijn. Om ook deze groep mensen hulp te bieden, heeft Evac+Chair International de Evac Chair evacuatiestoel ontwikkeld. Met deze escape chair kan er in Luik een veilige evacuatie van minder valide mensen via de trap plaatsvinden. Wij hebben diverse modellen in ons assortiment en we adviseren u voor in Luik dan ook graag over onze producten.

Voordelen van de Evac Chair evacuatiestoel

De Evac+Chair evacuatiestoel zorgt in Luik voor een veilige evacuatie:

  • Het zelf dragen van personen is niet meer nodig
  • De escape chair kan door één persoon bediend worden
  • Binnen enkele seconden is de stoel gebruiksklaar
  • De snelheid waarmee afgedaald wordt bepaalt u zelf
  • Past in elk veiligheidsplan

Een beheerste afdaling via de trap

Bent u binnen uw organisatie bij noodsituaties verantwoordelijk voor transport van personen die slecht ter been zijn? Denk bijvoorbeeld aan carapatiënten, zwangere vrouwen, gehandicapten of personen met blessures, dan hebben wij in Luik de oplossing voor u!

Met de escape chair van Evac Chair is het dus mogelijk minder valide personen via de trap te evacueren. Door het ingenieuze ontwerp van de tractie-glijriemen van de evacuatiestoel, kan men een beheerste afdaling realiseren.

Vraag meer informatie aan over Evac Chair

Een strategische plaatsing van Evac Chair, gecombineerd met instructie en ontruimingsoefeningen, draagt bij aan een verantwoorde invulling van het Arbo-beleid. Wilt u in Luik meer informatie over de mogelijkheden van veilig evacueren? Neem dan contact op!

Evac Chair Luik

Evac Chair Luik

veilige evacuatiestoelen in Luik

Meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer informatie over Evac Chair, ons aanbod van diverse modellen van Evac Chair, trainingen en certificering of een vrijblijvend advies op maat?

Neem contact op met Evac Chair België en onze medewerkers helpen u graag verder. Wanneer u het contactformulier invult, nemen wij vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om u verder te helpen.