Evac Chair

Maak kennis met de Evac Chair voor een veilig hulpmiddel bij een evacuatie!

Bent u al bekend met de Evac Chair?

Het is hét evacuatie hulpmiddel, dat een veilige evacuatie in geval van nood kan bewerkstelligen. In het geval van een noodsituatie mag in een gebouw met meerdere verdiepingen de lift nooit gebruikt worden.

Deze evacuatiestoel voor trappen is daarom de onmisbare oplossing om personen over de trap te kunnen evacueren. Eenvoudig te bedienen, razendsnel gebruiksklaar en makkelijk op te bergen.

Wilt u meer weten over onze hulpmiddelen bij personenvervoer over trappen? Vraag gerust om meer informatie en neem contact met ons op!

Evac Chair voor noodsituaties

[vcex_button url=”https://evacchair.be/informatie-en-bestellen” title=”” align=”center” size=”medium” custom_background=”#dd3333″ custom_hover_background=”#9a0609″ icon_left=”fa fa-file-text-o” icon_right=”fa fa-angle-double-right” border_radius=”5px”]Vrijblijvende offerte aanvragen[/vcex_button]
[vcex_button url=”https://evacchair.be/informatie-en-bestellen/” title=”” align=”center” size=”medium” custom_background=”#dd3333″ custom_hover_background=”#9a0609″ icon_left=”fa fa-shopping-cart” icon_right=”fa fa-angle-double-right” border_radius=”5px”]Direct bestellen[/vcex_button]
[vcex_button url=”https://evacchair.be/informatie-en-bestellen/” title=”” align=”center” size=”medium” custom_background=”#dd3333″ icon_left=”fa fa-comments” icon_right=”fa fa-angle-double-right” border_radius=”5px” custom_hover_background=”#9a0609″]Informatie en advies opvragen[/vcex_button]

Een gebruiksvriendelijke en veilige manier van evacueren

Is er sprake van brand, rookontwikkeling of een onveilige situatie in het gebouw waar u woont of werkt? In dat geval is het belangrijk dat mensen zo snel en veilig mogelijk in veiligheid worden gebracht. Echter is het voor veel mensen die slecht ter been zijn vaak een hele onderneming. De lift mag immers in deze situaties nooit gebruikt worden. Om in uw gebouw toch voor een veilige evacuatie te zorgen, heeft Evac Chair International een Escape chair ontwikkeld. Hierdoor kunnen mensen die slecht ter been zijn toch op veilige wijze via de trap naar beneden worden gedragen.

De bediening van de Evac Chair is erg eenvoudig. U klapt de evacuatiestoel snel open, stelt de hoogte in en klapt het onderstel met wieltjes naar beneden. De zitting van de stoel helt achterover en er zijn riemen waarmee de persoon in de stoel vastgemaakt kan worden, zodat deze nooit uit de stoel kan vallen. De glijriemen van de Evac Chair zorgen ervoor dat de snelheid tijdens het lopen afgeremd wordt, zodat u op eigen kracht alles eenvoudig onder controle kunt houden. Daarnaast is de Evac chair licht in gewicht en zeer wendbaar. Kortom: de Evac

Kies voor veiligheid, kies voor Evac Chair!

Evac Chair is de beste keuze om minder valide personen veilig over de trap te evacueren. En wel omdat:

  • Het zelf dragen van personen niet meer nodig is
  • De evac chair door één persoon te bedienen is
  • Gebruiksklaar is binnen enkele seconden
  • De snelheid waarmee afgedaald wordt zelf te bepalen is
  • De Evac Chair in elk veiligheids- en BHV plan past
  • Evac Chair specialist is in evacuatie hulpmiddelen!

Meer informatie nodig?
Neem contact op!

Voor meer informatie over onze producten en activiteiten in België, of een vrijblijvende offerte, kunt u Evac Chair België benaderen door contact met ons op te nemen. Graag geven wij een demonstratie en vertellen wij meer over de veiligste manier van evacueren met de Evac Chair.

Trainingen Evac Chair

Evac Chair showroom

Evac+chair locatie

Meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer informatie over Evac Chair, ons aanbod van diverse modellen van Evac Chair, trainingen en certificering of een vrijblijvend advies op maat?

Neem contact op met Evac Chair België en onze medewerkers helpen u graag verder. Wanneer u het contactformulier invult, nemen wij vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om u verder te helpen.